Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Let op!
Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42 per maand. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning.

Uitzonderingen
In de Regio Eemvallei kunnen uitzonderingen gelden. Sommige woningen worden aangeboden aan huishoudens met een hoger inkomen. Dit staat altijd vermeld in de woningadvertentie. Voordat een woning definitief wordt toegewezen controleert de woningcorporatie uw inkomen.

Wel of niet inschrijven?
Uw inkomen kan altijd veranderen. Daarom is het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is.

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Regio Eemvallei
Bij Woningnet Regio Eemvallei worden de huurwoningen geadverteerd in de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Inschrijven bij WoningNet kost € 25. U kunt betalen via iDEAL. Het is tijdelijk niet mogelijk om een machtiging af te geven.

Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 10 per jaar (prijspeil 2019).

Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

×
Vernieuwde website

Deze website wordt vernieuwd en is van 26 maart tot en met 1 april 2019 niet bereikbaar.
Lees er meer over in dit nieuwsbericht


x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.