Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Accepteren of weigeren


U kunt via de website doorgeven dat u een woning accepteert of weigert. Houdt u rekening met de door de woningcorporatie vastgestelde termijn voor het doorgeven van uw reactie. De aanbieding vervalt als u niet (op tijd) laat weten dat u belangstelling heeft. Na de bezichtiging moet u tijdig doorgeven of u de woning accepteert.

  • Voor het doorgeven van uw reactie, volgt u de link in de e-mail met de uitnodiging of logt u in en zoekt de woning op bij Mijn reacties. Daar kunt u uw keuze doorgeven.
  • Lukt het niet om de reactie via de website door te geven, neem dan zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact op met de corporatie die de woning aanbiedt. Een corporatiemedewerker kan dan alsnog uw keuze vastleggen.

Als u direct na de bezichtiging doorgeeft dat u de woning niet wilt huren, heeft dit geen gevolgen voor uw inschrijving of uw kansen op een andere woning. In sommige gemeenten mogen woningzoekenden met urgentie geen woning weigeren. Let dus goed op of dit voor u van toepassing is.


Veelgestelde vragen

Ik heb een woning geaccepteerd en wil nu alsnog weigeren. Kan dit?

Na acceptatie van de woning kunt u alsnog de woning weigeren. Als u dit na het controleren en het goedkeuren van uw gegevens doet, kan de corporatie administratiekosten in rekening brengen.

Zolang deze kosten niet zijn voldaan wordt uw inschrijving geblokkeerd. U kunt dan niet reageren of een aanbieding ontvangen voor een andere woning.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.