Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Woonwensen


Als u bent ingeschreven kunt u in uw eigen profiel uw woonwensen opslaan. U kunt bijvoorbeeld aangeven welk soort woning u zoekt en in welke gemeente. U hoeft niet iedere keer dat u de website bezoekt uw woonwensen te selecteren.

Zo legt u uw woonwensen vast:

  • Log in en klik bij Mijn WoningNet op Profiel;
  • Bij Woonwensen geeft u aan wat u belangrijk vindt voor uw nieuwe woning. U kunt hier bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende woonplaatsen, wijken of buurten, het type woning, het gewenste aantal kamers en de huurprijs.
  • Als uw woonwensen naar tevredenheid zijn ingevuld, klikt u op Opslaan.

Als u op Woningaanbod klikt, krijgt u nu automatisch alle woningen te zien die aan uw woonwensen voldoen en passen bij uw inschrijfgegevens. Links op het scherm staan uw opgeslagen woonwensen, met daarbij de mogelijkheid om deze te wijzigen. De eerstvolgende editie van het Digizine is gebaseerd op uw aangepaste woonwensen.


Veelgestelde vragen

Wat is het nut van het opgeven van woonwensen?

Als u uw woonwensen vastlegt, wordt het zoeken naar een woning nog gemakkelijker. U kunt bij uw woonwensen niet alleen kiezen uit de verschillende woonplaatsen en wijken, maar ook uit bijvoorbeeld het type woning en het gewenste aantal kamers. U hoeft dan niet iedere keer dat u de website bezoekt opnieuw uw voorkeuren aan te geven.

Na het inloggen klikt u op Woningaanbod en dan krijgt u automatisch alle woningen te zien die passen bij uw inschrijfgegevens. En neemt u een gratis abonnement op het Digizine, dan krijgt u 2 keer per week op dinsdag en vrijdagavond een e-mail met uw persoonlijke aanbod. In het Digizine staan maximaal 10 sociale huurwoningen.

U legt uw woonwensen vast op Mijn WoningNet bij Mijn gegevens.

Is uw vraag hiermee beantwoord?
Stel uw vraag aan het Klantcontactcentrum Dank u wel voor uw reactie

Staat uw vraag er niet bij? Dan kunt u uw vraag stellen aan ons Klantcontactcentrum.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.