Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×
Onderwerpen

Welkom

Inschrijving verlengen


U moet uw inschrijving jaarlijks verlengen. Na inschrijving is deze een jaar geldig. Na betaling van de verlengingskosten is uw inschrijving opnieuw een jaar geldig.

Heeft u bij uw inschrijving een doorlopende machtiging afgegeven? Dan worden de verlengingskosten automatisch van uw rekening afgeschreven. Na het incasseren van de verlengingskosten wordt automatisch de inschrijving verlengd.

Heeft u geen doorlopende machtiging afgegeven, dan ontvangt u 6 weken voor de vervaldatum een e-mail om de verlengingskosten van € 10 te betalen (prijspeil 2019). Dit kan via iDEAL. Natuurlijk kunt u ook alsnog een doorlopende machtiging afgeven. Neemt u contact op met het Klantcontactcentrum als betalen via iDEAL of doorlopende machtiging niet mogelijk is.

U bent zelf verantwoordelijk voor het verlengen van uw inschrijving, ook als u de verlengingsmail niet heeft ontvangen.

Betalingen via Buckaroo
De incasso van de kosten wordt verzorgd door Buckaroo. De naam Buckaroo komt terug op uw bankafschrift en betaalverzoeken.

Reden van uitschrijving
Uw inschrijving vervalt zodra u een sociale huurwoning accepteert van één van de woningcorporaties of andere verhuurders via WoningNet Regio Eemvallei. Uw inschrijving vervalt ook als u de inschrijfkosten en/of verlengingskosten niet betaalt.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.