Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Inschrijven bij WoningNet

Belangrijke informatie voordat u zich inschrijft!

Inkomensgrens voor sociale huurwoningen
Per 1 januari 2019 is de maximale netto huurprijs voor een sociale huurwoning € 720,42 per maand. Het maximale jaarinkomen (toetsingsinkomen van uw huishouden, kinderen niet meegerekend) waarmee u op een sociale huurwoning kunt reageren, is vastgesteld op € 38.035. Verdient u meer, dan heeft u geen recht op een sociale huurwoning.

Uitzonderingen
In de Regio Eemvallei gelden uitzonderingen. Bij sommige woningen komen huishoudens met een hoger inkomen ook in aanmerking. Dit staat altijd vermeld in de woningadvertentie. Voordat een woning definitief wordt toegewezen controleert de woningcorporatie uw inkomen.

Wel of niet inschrijven?
Uw inkomen kan altijd veranderen. Daarom is het belangrijk dat u zelf de afweging maakt of inschrijven bij WoningNet voor u zinvol is.

E-mailadres als gebruikersnaam
Het is belangrijk dat u uw e-mailadres correct invult tijdens het inschrijven. Alle communicatie over uw inschrijving en reacties op het woningaanbod worden naar uw e-mailadres verzonden. Daarnaast is uw e-mailadres ook uw gebruikersnaam waarmee u inlogt op de website om toegang te krijgen tot  uw persoonlijke gegevens. 

Privacy
Als u zich inschrijft als woningzoekende en via WoningNet een woning zoekt, dan verstrekt u persoonsgegevens. Wij gaan hier zorgvuldig, veilig en vertrouwelijk mee om. In dit 
privacystatement beschrijven we hoe we dat doen.

Regio Eemvallei
Bij WoningNet Regio Eemvallei worden de huurwoningen geadverteerd in de gemeenten Amersfoort, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg.

Inschrijven bij WoningNet kost € 25. U kunt betalen via iDEAL. 

Daarnaast worden er jaarlijks kosten berekend voor het verlengen van uw inschrijving. Een verlenging kost € 10 per jaar (prijspeil 2019).

Controleer e-mailadres
Volgende naar Controle ? Vorige naar Voorwaarden ?

Velden met een * zijn verplicht

Mijn gegevens

Zijn onderstaande gegevens niet juist, ga dan terug naar Stap 2: Persoonsgegevens om ze aan te passen.

Bevestig uw inschrijving

Wij hebben een e-mail verzonden met een overzicht van uw gegevens. Volg de link in de e-mail om de inschrijfkosten te betalen en de inschrijving definitief te maken.

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.