Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio ?

Vooraankondiging nieuwbouw Zuidpolder

18 mei 2019
Aan de zuidkant van Eemnes ligt de wijk Zuidpolder. Zuidpolder wordt gebouwd in het poldergebied dat aansluit op de bestaande bebouwing. Het karakter van het oorspronkelijke weidegebied is dorps wonen.

De website van Regio Eemvallei is aangepast

01 april 2019
De website van Regio Eemvallei is aangepast. Dit hebben wij gedaan om u nog beter te kunnen helpen. De belangrijkste wijzigingen zetten wij hieronder voor u op een rijtje. We vragen u verder om de gegevens bij uw inschrijving aan te vullen. Belangrijk: Alle panelen onder Mijn gegevens moeten groen...

Inschrijfkosten verlaagd

20 december 2018
Per 1 januari 2019 verlaagt Regio Eemvallei de inschrijfkosten van € 30,- naar € 25,-.

Uittreksel gevraagd door de Alliantie

04 mei 2018
Vanaf 1 mei 2018 vraagt de Alliantie om een ander document bij woningtoewijzing. Dit heeft te maken met de ingang van nieuwe privacyregelgeving op 25 mei 2018.

Binding geeft voorrang in Bunschoten en Woudenberg

08 februari 2018
De gemeenten Bunschoten en Woudenberg hebben onlangs in hun huisvestingsverordening vastgelegd dat maximaal 50% van het woningaanbod met voorrang mag worden aangeboden aan woningzoekenden met binding aan de regio.

Toewijzing appartementen Leusden Zuid

29 januari 2018
Eerste 12 appartementen Paletlocatie zijn ´te huur´ Op Woningnet Eemvallei staan de eerste 12 nieuwbouwappartementen van de Paletlocatie in Leusden Zuid geadverteerd.

Verlengingskosten verlaagd

21 december 2017
Per 1 januari 2018 verlaagt Regio Eemvallei de verlengingskosten van € 15,- naar € 10,-.

Vallei Wonen heeft proef Toekomstgericht wonen

12 december 2017
60+ huurders van grote eengezinswoningen van Vallei Wonen Woudenberg hebben het aanbod gekregen tegen gunstige voorwaarden naar een kleiner huis te verhuizen. Wie zich vóór 30 november 2017 heeft aangemeld, doet mee aan de tweejarige proef Toekomstgericht wonen.

Overgangsregeling regio Eemvallei verlengd

30 november 2017
De overgangsregeling die van toepassing is bij inschrijvingen ouder dan 24 november 2014 wordt verlengd. U hoeft hiervoor zelf niets te doen als u een overgangsregeling heeft. Verlenging gebeurt automatisch. De regeling geldt niet voor inschrijvingen vanaf 25 november 2014.

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

21 november 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn WoningNet een nieuw kopje Mijn documenten.

Wat vindt u van de woonruimteverdeling in de Regio Eemvallei

24 februari 2017
Graag horen wij uw mening en ervaringen met de regionale woonruimteverdeling. Als u het afgelopen jaar heeft gereageerd op een woning, ontvangt u per e-mail een korte vragenlijst. De corporaties waarderen het zeer als u meedoet. Onder de deelnemers worden 10 cadeaubonnen van €25 verloot.

De Alliantie en Portaal samen onder één dak

De Alliantie en Portaal samen onder één dak Woningcorporaties de Alliantie en Portaal voegen hun regiokantoren in Amersfoort samen. Vanaf 28 november bent u welkom aan de Heiligenbergerweg 60. De organisaties blijven wel zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken.

Passend Toewijzen

Vanaf 1 januari 2016 moeten woningzoekenden die recht hebben op huurtoeslag een woning toegewezen krijgen onder de huurtoeslaggrens. Wat betekent deze regel in de praktijk voor woningzoekenden?

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.