Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio ?

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

21 november 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn WoningNet een nieuw kopje Mijn documenten.

Ariaweg Amersfoort

06 juni 2017
In Schuilenburg, buurt Ariaweg-Noord, worden na de zomer 14 eengezinswoningen in de sociale huur opgeleverd.

De Rotonde Amersfoort

06 juni 2017
In Vathorst worden op de hoek van de Valutaboulevard en Buinerveen 22 3-kamerappartementen in de sociale huur gerealiseerd.

Wat vindt u van de woonruimteverdeling in de Regio Eemvallei

24 februari 2017
Graag horen wij uw mening en ervaringen met de regionale woonruimteverdeling. Als u het afgelopen jaar heeft gereageerd op een woning, ontvangt u per e-mail een korte vragenlijst. De corporaties waarderen het zeer als u meedoet. Onder de deelnemers worden 10 cadeaubonnen van €25 verloot.

Aanpassingen inkomen en website

04 juli 2016
Vandaag zijn enkele wijzigingen doorgevoerd waar u als woningzoekende mee te maken krijgt. Met deze aanpassingen willen wij u helpen om uw gegevens actueel te houden en proberen we nog beter aan te sluiten bij de huidige regelgeving.

Portaal en De Alliantie sluiten ivm verhuizing

In verband met de verhuizing zijn Portaal en de Alliantie deze week eerder gesloten dan gebruikelijk. Portaal sluit donderdag 24 november vanaf 12 uur. De Alliantie sluit vrijdag 25 november vanaf 12 uur.

De Alliantie en Portaal samen onder één dak

De Alliantie en Portaal samen onder één dak Woningcorporaties de Alliantie en Portaal voegen hun regiokantoren in Amersfoort samen. Vanaf 28 november bent u welkom aan de Heiligenbergerweg 60. De organisaties blijven wel zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken.

Passend Toewijzen

Vanaf 1 januari 2016 moeten woningzoekenden die recht hebben op huurtoeslag een woning toegewezen krijgen onder de huurtoeslaggrens. Wat betekent deze regel in de praktijk voor woningzoekenden?

Nieuwe vormgeving website

Deze website is vernieuwd en verbeterd.

Uitleg ?

×
Inkomenscontrole

Belangrijk nieuws over de inkomenscontrole! Lees meer in het nieuwsbericht

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.