Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Nieuws uit de regio ?

Vooraankondiging Nieuwbouw appartementen De Horsten (Waterwingebied)

06 april 2018
In de wijk Liendert staan de zes flats van de Horsten. Vijf van de zes L-vormige flats zijn de afgelopen jaren opgeknapt en de laatste flat wordt in de tweede helft van 2018 opgeknapt.

Binding geeft voorrang in Bunschoten en Woudenberg

08 februari 2018
De gemeenten Bunschoten en Woudenberg hebben onlangs in hun huisvestingsverordening vastgelegd dat maximaal 50% van het woningaanbod met voorrang mag worden aangeboden aan woningzoekenden met binding aan de regio.

Toewijzing appartementen Leusden Zuid

29 januari 2018
Eerste 12 appartementen Paletlocatie zijn ´te huur´ Op Woningnet Eemvallei staan de eerste 12 nieuwbouwappartementen van de Paletlocatie in Leusden Zuid geadverteerd.

Verlengingskosten verlaagd

21 december 2017
Per 1 januari 2018 verlaagt Regio Eemvallei de verlengingskosten van € 15,- naar € 10,-.

Vallei Wonen heeft proef Toekomstgericht wonen

12 december 2017
60+ huurders van grote eengezinswoningen van Vallei Wonen Woudenberg hebben het aanbod gekregen tegen gunstige voorwaarden naar een kleiner huis te verhuizen. Wie zich vóór 30 november 2017 heeft aangemeld, doet mee aan de tweejarige proef Toekomstgericht wonen.

Overgangsregeling regio Eemvallei verlengd

30 november 2017
De overgangsregeling die van toepassing is bij inschrijvingen ouder dan 24 november 2014 wordt verlengd. U hoeft hiervoor zelf niets te doen als u een overgangsregeling heeft. Verlenging gebeurt automatisch. De regeling geldt niet voor inschrijvingen vanaf 25 november 2014.

Maak uw profiel volledig met uw inkomensdocumenten

21 november 2017
Vanaf vandaag is het mogelijk om uw inkomensdocumenten toe te voegen aan uw inschrijfgegevens. Als u inlogt ziet u daarom onder Mijn WoningNet een nieuw kopje Mijn documenten.

Ariaweg Amersfoort

06 juni 2017
In Schuilenburg, buurt Ariaweg-Noord, worden na de zomer 14 eengezinswoningen in de sociale huur opgeleverd.

De Rotonde Amersfoort

06 juni 2017
In Vathorst worden op de hoek van de Valutaboulevard en Buinerveen 22 3-kamerappartementen in de sociale huur gerealiseerd.

Wat vindt u van de woonruimteverdeling in de Regio Eemvallei

24 februari 2017
Graag horen wij uw mening en ervaringen met de regionale woonruimteverdeling. Als u het afgelopen jaar heeft gereageerd op een woning, ontvangt u per e-mail een korte vragenlijst. De corporaties waarderen het zeer als u meedoet. Onder de deelnemers worden 10 cadeaubonnen van €25 verloot.

Aanpassingen inkomen en website

04 juli 2016
Vandaag zijn enkele wijzigingen doorgevoerd waar u als woningzoekende mee te maken krijgt. Met deze aanpassingen willen wij u helpen om uw gegevens actueel te houden en proberen we nog beter aan te sluiten bij de huidige regelgeving.

Portaal en De Alliantie sluiten ivm verhuizing

In verband met de verhuizing zijn Portaal en de Alliantie deze week eerder gesloten dan gebruikelijk. Portaal sluit donderdag 24 november vanaf 12 uur. De Alliantie sluit vrijdag 25 november vanaf 12 uur.

De Alliantie en Portaal samen onder één dak

De Alliantie en Portaal samen onder één dak Woningcorporaties de Alliantie en Portaal voegen hun regiokantoren in Amersfoort samen. Vanaf 28 november bent u welkom aan de Heiligenbergerweg 60. De organisaties blijven wel zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken.

Passend Toewijzen

Vanaf 1 januari 2016 moeten woningzoekenden die recht hebben op huurtoeslag een woning toegewezen krijgen onder de huurtoeslaggrens. Wat betekent deze regel in de praktijk voor woningzoekenden?

Nieuwe vormgeving website

Deze website is vernieuwd en verbeterd.

Uitleg ?

×
Voorrang met lokale binding

Belangrijk nieuws voor Bunschoten en Woudenberg! Lees meer in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.