Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

De Alliantie en Portaal samen onder één dak


De Alliantie en Portaal samen onder één dak

Woningcorporaties de Alliantie en Portaal voegen hun regiokantoren in Amersfoort samen. Vanaf 28 november bent u welkom aan de Heiligenbergerweg 60. De organisaties blijven wel zelfstandig en onafhankelijk van elkaar werken. 


Minder personeel
De Alliantie en Portaal hebben de afgelopen jaren bezuinigd. Daardoor is het aantal personeelsleden flink afgenomen. Beide hadden een kantoor dat te groot was geworden. De oplossing die werd gevonden, is om samen een pand te delen.

Duurzaam en flexibel kantoor

De keuze viel op het pand van de Alliantie aan de Heiligenbergerweg 60 in Amersfoort. Dat is de afgelopen maanden ingrijpend verbouwd. Het is een duurzaam en flexibel kantoor. Door samen een kantoor te delen gaan de corporaties efficiënter om met werkplekken en verlagen ze hun uitgaven. Ook is samenwerken in één gebouw praktisch en willen de medewerkers van elkaar leren en elkaar inspireren. Tijdens de verbouwing trokken de medewerkers van de Alliantie al tijdelijk in bij hun collega’s van Portaal aan de Hooglandseweg-Noord 151. Dat kantoor is dus vanaf 28 november gesloten.

Contactmogelijkheden
In het nieuwe onderkomen kunnen huurders op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur terecht met vragen. Daarnaast bieden beiden corporaties via hun websites huurders de mogelijkheid om veel zaken digitaal te doen, zoals een reparatieverzoek of de huur opzeggen. Het servicepunt van Portaal in het gemeentehuis van Soest blijft bestaan. Het postadres en telefoonnummer van beide organisaties wijzigen niet. De contactgegevens van Portaal en de Alliantie vindt u op deze pagina 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.