Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

De Rotonde Amersfoort

06 juni 2017


De Rotonde

In Vathorst worden op de hoek van de Valutaboulevard en Buinerveen 22 3-kamerappartementen in de sociale huur gerealiseerd. Het opvallende ovale gebouw wordt omsloten door een verdiepte gemeenschappelijke tuin en ligt aan de achterzijde aan een brede vaart. Een prachtplek om te wonen!

De woningen hebben een zuidoost of noordwest ligging. De meeste woningen hebben een oppervlakte van 78 m2. Behalve een royale woonkamer van 37 m2 zijn er twee slaapkamers van 14 m2 en 9 m2. Alle woningen hebben een balkon bereikbaar via een schuifpui. De netto huurprijs voor deze woningen zal € 618,00 bedragen en de servicekosten ongeveer € 54,70. 

Eén woning bevindt zich op de begane grond en heeft een oppervlakte van 95 m2. De woonkamer heeft een grootte van 45 m2 en de twee slaapkamers 15 m2 en 13 m2. Deze woning heeft een kleine tuin. De netto huurprijs voor deze woning zal € 686,00 bedragen, exclusief de bovengenoemde servicekosten.

De woningen worden half juni 2017 geadverteerd op WoningNet: www.woningneteemvallei.nl. Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij WoningNet. De toewijzing is naar inschrijfduur. Er is geen huurkorting mogelijk.

De verwachte oplevering is september 2017. Meer informatie kunt u vinden op de projectpagina: www.de-alliantie.nl/derotonde


De Rotonde

Uitleg ?

×
Voorrang met lokale binding

Belangrijk nieuws voor Bunschoten en Woudenberg! Lees meer in het nieuwsbericht.

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.