Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

De website van Regio Eemvallei is aangepast

01 april 2019


Inloggen met uw e-mailadres
Vanaf nu logt u in met uw e-mailadres als gebruikersnaam en niet meer met uw registratienummer. U hoeft alleen op bevestigen te klikken als u voor de eerste keer inlogt met uw registratienummer.
Als uw e-mailadres wordt gebruikt bij  meerdere inschrijvingen en dus niet uniek is, blijft u inloggen met uw registratienummer.
 

Reageren op advertenties
Een woning wordt minstens drie dagen geadverteerd. Tot nu toe was dat altijd een week. In de woningadvertentie staat bij elke woning tot wanneer u kunt reageren.

Voorrangsregelingen
Het is belangrijk dat u naar waarheid opgeeft of u een binding heeft met de regio of met een gemeente binnen de regio Eemvallei. Ook een eventuele indicatie moet u zelf opgeven. Als dit niet klopt, krijgt u niet de juiste woningen in uw passend aanbod. Om bindingen of indicaties te verwerken, moet  u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Voorrangsregelingen vult u dit in. 

Als u geen binding of indicatie heeft, klikt u toch even op wijzigen en opslaan zodat het paneel Voorrangsregelingen groen wordt.

Woonwensen invullen 
We konden uw woonwensen niet mee verhuizen. Het is daarom belangrijk om opnieuw uw woonwensen in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel  Woonwensen vult u uw wensen in. 

Betalingen via Buckaroo
Wij incasseren de inschrijf- en verlengingskosten namens regio Eemvallei via Buckaroo. De naam Buckaroo ziet u daarom terug op uw bankafschrift en betaalverzoeken.

Digizine
Met een gratis abonnement op het Digizine wordt het zoeken naar woningen nog eenvoudiger. Het Digizine is een e-mail met maximaal 10 sociale huurwoningen die passen bij uw inschrijfgegevens. Op de website ziet u of er nog meer passende woningen voor u zijn. Als uw abonnement actief is en er nieuw passend aanbod voor u is, ontvangt u het Digizine elke dinsdag en vrijdag in de avond per e-mail.

Voornaam invullen
Er is een veld bijgekomen om uw voornaam in te vullen. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel  Huishoudsamenstelling en inkomen vult u uw voornaam en die van uw eventuele medeaanvrager en/of kinderen in. 

Huidige woonsituatie
Het is belangrijk dat u aangeeft of u op dit moment zelfstandig woont en na verhuizing een woning leeg achter laat in de regio Eemvallei. Hiervoor moet u inloggen en naar Mijn WoningNet en Mijn Profiel gaan. Bij het onderdeel Huidige woonsituatie vult u dit in. 

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met het klantcontactcentrum. Het klantcontactcentrum helpt u graag van maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur op telefoonnummer 0900 - 040 06 02 (lokaal tarief) of door een e-mail te sturen via het contactformulier op de website 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.