Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging nieuwbouw Zuidpolder

18 mei 2019


Aan de zuidkant van Eemnes ligt de wijk Zuidpolder. Zuidpolder wordt gebouwd in het poldergebied dat aansluit op de bestaande bebouwing.
Het karakter van het oorspronkelijke weidegebied is dorps wonen. Groen en ruimte staan centraal in Zuidpolder, waardoor het unieke landelijke karakter bewaard blijft.

Een groot deel van de nieuwe wijk - die in totaal circa 500 woningen gaat beslaan - is al gebouwd. Hier zijn koopwoningen gerealiseerd.

Deze zomer komen hier 19 appartementen en 12 eengezinswoningen van de Alliantie op de sociale huurmarkt bij. Naar verwachting worden de sleutels van de eengezinswoningen  eind juni 2019 overgedragen aan de nieuwe huurders en de sleutels van de appartementen eind juli 2019.

De eengezinswoningen beschikken over een voor- en achtertuin en zijn geschikt voor gezinnen. Parkeren kan op het parkeerterrein tussen de woningen. Deze woningen hebben 3 slaapkamers en een ruime zolder.
Van de appartementen beschikken er 6 over  twee kamers. Deze zijn bestemd voor jongeren tot  23 jaar.
De 13 overige appartementen hebben drie kamers. Daarvan zullen er  4 worden toegewezen worden aan jongeren in de leeftijd van 23 tot 27 jaar.

In het complex is een lift aanwezig.

Het kleinschalige appartementencomplex is goed toegankelijk en ook uitermate geschikt voor ouderen.
De nieuwe woningen bevatten veel comfort en zijn energiezuinig. Op de woningen komen zonnepanelen te liggen die energie opwekken.

Meer informatie over het project.

De Alliantie zet in op doorstroming binnen de gemeente Eemnes. Woningzoekenden die een lokale binding hebben en een zelfstandige sociale huurwoning achterlaten in Eemnes zullen daarom voorrang krijgen.

Let op! Controleer of u lokale of regionale binding heeft en pas dit bij uw inschrijving aan. Log daarvoor in en kijk bij Mijn Profiel onder het kopje Voorrangsregelingen.
Uitleg over  de lokale en regionale binding.

De woningen worden eind week 21  gepubliceerd op de website van WoningNet  Eemvallei

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.