Inloggen ? Inschrijven ? Help?

Doorzoek de website


Annuleren
×

Welkom

Vooraankondiging Nieuwbouw appartementen De Horsten (Waterwingebied)

06 april 2018


In de wijk Liendert staan de zes flats van de Horsten. Vijf van de zes L-vormige flats zijn de afgelopen jaren opgeknapt en de laatste flat wordt in de tweede helft van 2018 opgeknapt. In de hoeken van de drie flats aan de Trekvogelweg zijn nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Dit gaat ook gebeuren bij de drie flats aan de zijde van het Waterwingebied. Per flatgebouw komen er vijf appartementen bij, in totaal 15 sociale huurappartementen. Het zijn driekamerwoningen met een oppervlakte van ca. 75-80 m2. Alle woningen hebben een balkon over de volle breedte van de woning. De oplevering van de woningen wordt verwacht rond de zomer van 2018. 

Er is parkeergelegenheid bij de flat. De woningen worden medio april geadverteerd op Woningnet; www.woningneteemvallei.nl. Om te kunnen reageren moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet en de toewijzing is naar inschrijfduur. De netto huurprijs zal 
€ 710,00 (o.v.) bedragen. De verwachte oplevering van het eerste blok is juni 2018. Het tweede en derde blok volgt na de zomer.

Meer informatie kunt u vinden op de projectpagina van de Alliantie


 

Uitleg ?

x
Helpfunctie actief

De helpfunctie is nu actief. Klik bij een onderwerp op het ?-icoon om uitleg te krijgen. Klik nogmaals op Help? om de helpfunctie te sluiten.